MENU

Tarieven

 

Hieronder kun je alle les vormen terug vinden. Op de start pagina staan de meest voorkomende lesvormen. Er zijn geen inschrijfkosten.

Overzicht tarieven Volwassenen >21 jaar inclusief 21% BTW
-15 lessen van 30 minuten per les = 363 euro per 5 maanden op een vaste lestijd en lesdag*
-15 lessen van 30 minuten in 10 maanden (om de week les) = 399,30 euro per 10 maanden op een vaste lestijd en dag voor volwassenen*

Overzicht tarieven Jongeren <21 jaar hierover hoeft geen BTW worden berekend
-15 lessen van 30 minuten per les = 300 euro per 5 maanden op een vaste lestijd en lesdag*

*Bij bovenstaande lesvorm kan er een extra les ingekocht worden voor 20 euro per les van een half uur exclusief 21% BTW >21 jaar

Het is mogelijk om 1 keer per 15 lessen een les kosteloos te verzetten naar de inhaal les op het einde van de betreffende periode. Dit is alleen van toepassing als een les minimaal 4 uur van te voren wordt afgezegd. 

Een proefles is €10,- en duurt 30 minuten. Bij aanvang van de les dient €10,- euro contant worden voldaan. (Op dit moment is er een wachtlijst om teleurstelling te voorkomen wordt een proefles gegeven als er een plek vrij komt aan de eerste persoon op de wachtlijst)

Het 5 maanden lescontract loopt van september tot en met januari en van februari tot en met juni .In de zomervakantie worden geen lessen gegeven en deze worden dus ook niet doorberekent. Vergeleken met een gesubsidieerde muziekschool zijn wij goedkoper. Klik hier voor de algemene voorwaarden.