Wil je piano leren spelen en pianoles op een manier die bij jou past én in jouw favoriete muziekstijl? Vind je het belangrijk dat je technisch goed leert spelen en dat je daarnaast meer inzicht krijgt in de muziek die je speelt? Dan sluiten de lessen van Piano Studio Breda zeker bij jou aan! Piano Studio Breda geeft individueel pianoles op maat. Je kunt zelf aangeven wat jouw wensen zijn, zowel wat betreft de lesmethode als de stijl waarin je graag wilt leren spelen.

Ik krijg vaak te horen dat leerlingen de indruk hebben dat je moet beginnen met klassiek piano als je echt goed piano wilt leren spelen of dat je eerst het notenschrift onder de knie moet krijgen, niks is minder waar. Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent, vanuit die motivatie leer je binnen “no time” piano spelen, Piano Studio Breda gaat jou daar bij begeleiden en coachen op een manier die bij jou past. Je krijgt les van een enthousiaste gediplomeerde docent die ruim 20 jaar ervaring heeft in lesgeven. 

Je krijgt 1 op 1 les. De lesruimte heeft een eigen ingang en een aparte wachtruimte mocht je een keer iets eerder zijn.

In de les speel je op een Yamaha U3, dit is een akoestische piano, ook is er een Yamaha digitale piano aanwezig zodat je samen kunt spelen met de docent. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van muzieksoftware recording: Logic pro X voor opnames.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn neem dan contact op of geef je op voor een vrijblijvende proefles. De proefles duurt 30 minuten en biedt je de mogelijkheid om te kijken of de lessen bij je passen en of er een klik is met de docent.