Bij Piano Studio Breda kun je ook terecht voor piano opnames. Heb je een piano opname nodig voor een auditie, een demo opname of voor je youtube kanaal dan kun je een piano opname op maat laten maken. Dit kan al vanaf 44 euro per opname.

Hoe werkt het? Je kunt een aanvraag voor een opname via mail doen. Je stuurt dan een youtube link van de song welke je nodig hebt + de gewenste toonsoort op. Binnen 24 uur krijg je een reactie of het mogelijk is en wat de kosten zijn.

Wat krijg je? Je krijgt een MP3 en WAV file van de song in jouw aangevraagde toonsoort. Het uitzoeken van de piano partij, opname en mix van de song is inbegrepen in het totaal bedrag. Om het bedrag zo laag mogelijk te kunnen houden is er een kleine meerprijs als je achteraf toch de toonsoort of het tempo wilt veranderen. Kosten voor grote aanpassingen worden afhankelijk per song bepaald.

Ook is het mogelijk om een sessie te boeken zodat je aanwezig kunt zijn tijdens de opnames, je kunt dan meteen veranderingen doorgeven. Ideaal als je zelf een song hebt geschreven of als je een eigen bewerking van een bestaande song wilt hebben. Vraag naar de mogelijkheden.

Er wordt gebruik gemaakt van 2 piano plugins waaronder het veelgeprezen Spectrasonics Keyscape en de sublieme Ravenscroft 275 plugin van VI Labs.