MENU

Muziek Theorie

Ben je DJ, Songwriter, Vocalist of wil je gewoon meer praktische kennis op doen zodat je een beter inzicht krijgt hoe songs in elkaar zitten dan is de cursus muziek theorie misschien iets voor jou.

In 10 lessen krijg je de theorie stof zo uitgelegd dat je daarna beter weet hoe een muziekstuk in elkaar zit en hoe je zelf deze informatie kan gebruiken bij het creëren van eigen songs. Het noten schrift zal geen of beperkt deel uit maken van deze cursus, je krijgt vooral de tools om zelf aan de slag te gaan. Inbegrepen is een handboek met alle theorie die we in de 10 lessen behandelen en mp3 voorbeelden en oefenmateriaal. Hieronder een beknopt overzicht van de inhoud van de cursus:

Je krijgt in een groep van 2, één uur per keer les, mocht er geen groep gevormd kunnen worden dan is de lestijd 30 minuten per keer, je krijgt dan individueel les.

De kosten voor deze cursus bedraagt 300 euro inclusief BTW, hiervoor krijg je een handboek, 10 lessen van een half uur per keer individueel of 10 lessen van 1 uur per keer met 2 personen. Oefen materiaal voor thuis. Er is beperkt plek dus schrijf je op tijd in. Mocht je meer informatie willen hebben dan kun je altijd even bellen om zo meer uitleg te krijgen.